• 728001_orig6.jpg
  • 776188-9.jpg
  • kadhimiya-shrine.jpg
به اطلاع دانشگاهیان عمره گزار می رساند با توجه به لغو کلیه پروازهای عمره، موارد زیر به استحضار زائرین دانشگاهی می رسد:

۱.بر اساس ابلاغ دولت، کلیه پروازهای عمره از تاریخ ۲۴/۱/۹۴ تا اطلاع ثانوی لغو شده است که شامل باقیمانده پروازهای دانشجویی نیز می شود.

۲.دانشگاهیانی که کاروان بندی شده اند و مبالغ عمره هم از حساب ایشان کسر شده است، متحمل خسارتی نمی شوند و مبلغ برداشت شده به زودی به حساب ایشان عودت داده می شود.

۳.در صورت راه اندازی مجدد سفر عمره و تخصیص سهمیه به دانشگاهیان،سهمیه افراد جامانده محفوظ خواهد بود.

۴.مدارک دانشجویان تا دو هفته آینده از طریق دفتر ستاد و رابطین دانشگاهی به زائرین عودت داده خواهد شد.(زمان دقیق آن اعلام می شود.)

۵.با توجه به لغو عمره، کلیه کلاس های آموزشی عمره لغو شده و باقیمانده جلسات برگزار نخواهد شد.

6.پسران مشمول که مجوز خروج از کشور آنها توسط ستاد گرفته شده است، به صورت سیستمی طی روزهای آینده این مجوزها باطل خواهد شد.